Skapa en anmälan

Företagsinformation
Företagsnamn: Frilufts Förskolor i Stockholm AB
Orgnr: 556561-0887
Adress: Lindausväg 2
Postnr & ort: 165 72 Hässelby
Telefonnummer: 070-7600979
Information från företaget
Visselblåsare Enligt lag (2021:890) om skydd för personer som rapporterar om missförhållanden (visselblåsarlagen) har man rätt att under vissa omständigheter rapportera om missförhållanden. Vid visselblåsning finns ett skydd mot negativa konsekvenser efter rapport av ett missförhållande. Till dig som har något viktigt att berätta. Det är viktigt att våra medarbetare mår bra och vår verksamhet fungerar som den ska. Problem och allvarliga frågeställningar behöver därför komma fram så att vi som organisation får möjlighet att agera. Många situationer kan vi lösa genom att prata med varandra direkt när de uppstår. Ibland kan det hända saker som kräver en helt annan hantering. Därför erbjuder vi en möjlighet till visselblåsning för alla som arbetar inom Frilufts Förskolor, eller som har en yrkesmässig relation till oss, t ex konsult eller inhyrd personal.
Allmän information
Här anmäler du snabbt och enkelt ditt ärende. Detta sker helt anonymt. Sedan kommer någon ansvarig inom företaget hantera denna anmälan och ta den vidare. Spara koden du får om du vill kunna följa upp ärendet i efterhand.
0 / 3000 tecken

Tänk på att rensa eventuell bilaga från identifierbar information och annan data som kan avslöja din identitet före uppladdning sker. Filformat som stöds: PDF, txt, word, excel, samt bilder (gif, jpg, png) max 10 MB.